TP | BANDUNG TV | IWAN M RIDWAN | Reana alih fungsi lahan di sabudeureun sirah cai walungan Ciwidey jadi marga lantaran utama caah dengdeng di lelewek Pasir Jambu, turta Ciwidey sababaraha waktu nu geus kaliwat. Sakumaha anu ditembrakeun ku bupati Bandung, Dadang M. Naser lian ti caah, ruksakna lelewek di sabudeureun sirah cai walungan jadi marga lantaran eta musibah. Masih ceuk Dadang, alih fungsi lahan di kabupaten Bandung, kawilang signifikan.