TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Nya kawas kitu kaayaan jalan provinsi anu ruksak parna, di kecamatan Baleendah, kabupaten Bandung. Eta jalan anu panjangna 2 kilometer teh ruksak parna, turta barolong anu jerona meh 35 senti.