TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHYANI | Bupati Bandung, Dadang M Nasser, bakal mayeng ngalakonan tes urin ka sakumna pns di lingkungan pamarentahan kabupaten Bandung, anu rukun gawe jeung badan narkotika nasional. Eta hal teh dilakonan sangkan lingkungan pamarentahan kabupaten Bandung kasinglar tina narkoba katut miras.