TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHAYANI | Mangerebu-rebu warga kabupaten Bandung sarumanget aub dina kagiatan gerak jalan sarta maen rebutan, di komplek stadion Si Jalak Harupat, kecamatan Kutawaringin, kabupaten Bandung, sababaraha poe katompernakeun. Eta kagiatan teh minangka salah sahiji ranggeuyan milangkala kabupaten Bandung anu ka-376.