TP | BANDUNG TV | ASTRI CAHAYANI | Nalika diwawancara di Cimahi, poe Senen pasosore, Sekda Provinsi Jawa Barat, Iwa Kartiwa, nembrakeun apresiasina kana hasil survei anu nyindekeun dirina kaasup lima pinunjul calon gubernur dina Pilgub Jabar 2018. Dirina ngerong, eta hasil survey teh mangrupa hasil gawena salila 32 taun jadi abdi negara. Tepi ka kiwari, dirina ukur fokus digawe, kalawan niat ibadah. Sanajan kitu, upama masarakat miharep turta aya parpol anu ngarojongna, Iwa nandeskeun sayaga pikeun makalangan dina Pilgub Jawa Barat taun 2018.